İzleyiciler

28 Eylül 2014 Pazar

'Fırat' yazılarıyla artık bizimle :)

Çok değerli insan, kelimelerin efendisi Fırat abicim artık yazılarını bizlerle paylaşacak. Bunu ilk duyduğumda o kadar sevindim ki paylaşmak için sabırsızlandım. Lafı çok uzatıp sizleri de merakta bırakmadan hemen paylaşıyorum. Keyifli okumalar..:)





İLK SAYFA

Uzun zamandır bir yerlerde yazmak, içimde coşan sözcüklere daha önceleri de yaptığım gibi özgürlük vermek istiyordum; sağolsun kardeşim Zeynep sayesinde sözcükler sizlerle buluştu. Ben on yıldır yaşadığım şehri geçtiğimiz aylarda karşılıksız olarak terk ettim, önceleri o şehri severdim, platonik değildi sevgim, şehre olan beğenim; Sonra ben bu şehrin dışında, bu şehirden çok daha güzel birini sevdim ve eski sevdiğimi(şehri) terk ettim. Şuan yaşadığım yer sakin bir şehir, arkamı döndüğümde yeşili, ormanı, önüme baktığımda maviyi, denizi görüyorum. Yani mutluyum, gözlerim daha da renklendi, daha da diyorum çünkü sevdiğime ilk baktığımdan beri zaten gözlerim sevdiğimin güzelliğinden dolayı renklenmişti.Buradan kaç kişiye ulaşırım, kaç kişi yazdığımı beğenir bilemem. Ben son zamanlarda şunu öğrendim; " hayatı kendin için yaşamalısın." Dolayısıyla; değerli görüşleriniz tabiki benim için önemli ama şunu belirtmek isterim ben bu yazıyı beğenerek ve içimden geldiği gibi karşılıksız yazarsam eminim sizler de yazının doğallığından dolayı yazıyı beğeneceksinizdir.Adresimi artık öğrendiniz, bu kısa bir giriş oldu şimdilik en kısa zamanda yeni yazımla burada olacağım, her zaman göz arabanızla satır parklarımda sizleri bekleyeceğim, park yerlerimiz mevcuttur :)


FIRAT

1 yorum:

  1. Yazdikca yenilenir insan bilirim; her satırda biraz daha büyür o kocaman yürekler...her zaman takipteyim..başarılar canim..sağlıcakla...

    YanıtlaSil